Mūsų paslaugos

Ką mes siūlome?

Mūsų komanda – tai įvairių sričių profesionalai, sujungti ilgametės patirties ir bendro tikslo. Kiekvienas komandos narys yra savo srities ekspertas, pasirengęs padėti jums kurti ir auginti sėkmingą verslą.

Mūsų paslaugos

Mes siūlome platų paslaugų spektrą, įskaitant teisinę pagalbą, darbų saugos užtikrinimą, BDAR atitikties konsultacijas, įmonių steigimą ir likvidavimą.

Pasirinkite
Buhalterinės apskaitos paslaugos

Teikiame buhalterinės apskaitos, personalo valdymo ir mokesčių konsultavimo paslaugas mažoms ir vidutinio dydžio įmonėms. Garantuojame išskirtinį dėmesį ir nuoširdų gilinimąsi į kliento problemą. Dirbame be popierių!

Plačiau
Teisinės paslaugos

Teikiame kvalifikuotas ir kompleksiškas teisines paslaugas. Siekiame rasti optimalų sprendimą susidariusioje situacijoje. Esame visuomet pasirengę sudėtingas ir keblias situacijas paversti naujomis galimybėmis ir kliento sėkme.

Plačiau
Darbų saugos paslaugos

Užtikrinkite saugią ir sveiką darbo aplinką su mūsų darbų saugos ekspertais, kurie padės laikytis visų reglamentuotų saugos standartų.

Plačiau
BDAR paslaugos

Mes padėsime užtikrinti, kad jūsų įmonė atitiktų visus Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) reikalavimus ir apsaugotų klientų duomenis.

Plačiau
Įmonių duomenų valdymas

Teikiame aukščiausios kokybės ir platų teisinių paslaugų spektrą įmonėms. Beveik visos mūsų teisinės paslaugos atliekamos nuotoliniu būdu.

Plačiau
Įmonių steigimas

Nuotoliniu būdu greitai ir patogiai per 3-5 d. d. įsteigsime UAB, MB arba VšĮ. Įmonės steigimą atliekame nuotoliniu būdu visoje Lietuvoje. Jums nereikės būti prie kompiuterio. Viskas ko reikia – mobilus parašas!

Plačiau
Įmonių likvidavimas

Atstovaujame Jūsų interesams visose juridinio asmens likvidavimo, uždarymo bei išregistravimo stadijose. Reikalinga, kai įmonė nebevykdo veiklos, neturi kreditorinių įsipareigojimų ir Jums finansiškai nenaudinga administruoti faktiškai neveikiančią įmonę.

Plačiau
Bankroto procesų administravimas

Ruošiame visus būtinus dokumentus nuo proceso pradžios iki jo pabaigos. Administruojame ir patį procesą, jei vyksta neteisminis bankrotas. Dirbame operatyviai, kad galėtumėte greičiau pradėti naują veiklą ir pamiršti praeities nesėkmes.

Plačiau